Информации за огласот
Објавен на 11.07.2019
Огласот трае до 14.07.2019
Занимање според НКЗ Организатор за подготовка на податоци
Работно место
Какво работно место новоотворено
Дали работното место е со посебни овластувања Не
Работен однос тип Определено 3 месеци
Потребно искуство 2
Број на места 5
Слободни места 2
Распоред на работно време Претпладне;
Работно време 09:00 - 17:00
Неделно часови 40
Основна плата 12,500.00
Забелешка Апликации исклучиво преку mail.
Познавање на странски јазици
Вештини
Обуки
Возачка дозвола
Потребно образование
Квалификација
Образовен профил
Степен
Образовна установа
Информации за правно лице
Правно лице ЦИЛИНДО ИНТЕРНАЦИОНАЛ АпС (ДОО) Копенхаген, Данска-Подружница во Република Македонија Битола
Адреса ДОБРИВОЕ РАДОСАВЉЕВИЌ 3 кат 1
E-mail career@cylindo.com
Телефон /
Општина
Место Битола
Забелешка