Информации за огласот
Објавен на 11.07.2019
Огласот трае до 08.11.2019
Занимање според НКЗ Програмер
Работно место Програмер
Какво работно место новоотворено
Дали работното место е со посебни овластувања Не
Работен однос тип Неопределено
Потребно искуство 2
Број на места 10
Слободни места 10
Распоред на работно време Двократно;
Работно време од 07-19 часот
Неделно часови 40
Основна плата 39,000.00
Забелешка
Познавање на странски јазици Англиски;
Вештини Знаење за софтверските пакети;C++;Софтвер;ASP .net;
Обуки Програмирање;
Возачка дозвола
Потребно образование
Квалификација
Образовен профил
Степен
Образовна установа
Информации за правно лице
Правно лице Друштво за услуги ИНСКЕЈЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Скопје
Адреса ул.Филип Втори Македонски бр.3,кат 8,Скопје
E-mail mta@inscale.net
Телефон 023201210
Општина
Место Скопје - Центар
Забелешка