Информации за огласот
Објавен на 09.10.2019
Огласот трае до 12.10.2019
Занимање според НКЗ Хемиски лаборант
Работно место
Какво работно место новоотворено
Дали работното место е со посебни овластувања Не
Работен однос тип Определено 6 месеци
Потребно искуство
Број на места 1
Слободни места 1
Распоред на работно време Претпладне;
Работно време 08:00-16:00
Неделно часови 40
Основна плата 13,000.00
Забелешка
Познавање на странски јазици
Вештини
Обуки
Возачка дозвола
Потребно образование
Квалификација
Образовен профил
Степен
Образовна установа
Информации за правно лице
Правно лице Друштво за производство, трговија и услуги ЕВРО МЛЕКАРА ДООЕЛ Скопје
Адреса бул. ОКТОМВРИСКА РЕВОЛУЦИЈА ББ ХИПЕР./БИЗНИС ЦЕН-ТАР 2 КАТ
E-mail
Телефон 25540000
Општина
Место Илинден
Забелешка