Информации за огласот
Објавен на 22.11.2019
Огласот трае до 25.11.2019
Занимање според НКЗ Маркетинг агент
Работно место Маркетинг агент
Какво работно место новоотворено
Дали работното место е со посебни овластувања Не
Работен однос тип Определено 3 месеци
Потребно искуство 2
Број на места 1
Слободни места 0
Распоред на работно време Претпладне;
Работно време 9-17 часот
Неделно часови 40
Основна плата 22,000.00
Забелешка
Познавање на странски јазици
Вештини
Обуки
Возачка дозвола
Потребно образование
Квалификација
Образовен профил
Степен
Образовна установа
Информации за правно лице
Правно лице ДД-СТОРЕ ДООЕЛ Скопје
Адреса ФРАЊО КЛУЗ 2/1-4
E-mail
Телефон
Општина
Место Скопје - Аеродром
Забелешка