Информации за огласот
Објавен на 14.01.2020
Огласот трае до 17.01.2020
Занимање според НКЗ Хигиеничар на станбен и деловен простор
Работно место
Какво работно место новоотворено
Дали работното место е со посебни овластувања Не
Работен однос тип Неопределено
Потребно искуство
Број на места 6
Слободни места 6
Распоред на работно време Претпладне;
Работно време 8-16
Неделно часови 40
Основна плата 14,500.00
Забелешка
Познавање на странски јазици
Вештини
Обуки
Возачка дозвола
Потребно образование
Квалификација
Образовен профил
Степен
Образовна установа
Информации за правно лице
Правно лице ГЕНЕРАЛТУРИСТ ГРОУП ДООЕЛ Скопје
Адреса ВЛАДИМИР ПОЛЕЖИНОВСКИ 14
E-mail
Телефон 3217410
Општина
Место Скопје - Центар
Забелешка