Информации за огласот
Објавен на 14.01.2020
Огласот трае до 17.01.2020
Занимање според НКЗ Менаџер
Работно место менаџер
Какво работно место новоотворено
Дали работното место е со посебни овластувања Не
Работен однос тип Неопределено
Потребно искуство
Број на места 1
Слободни места 1
Распоред на работно време Претпладне;
Работно време 10-14
Неделно часови 20
Основна плата 18,000.00
Забелешка
Познавање на странски јазици
Вештини
Обуки
Возачка дозвола
Потребно образование
Квалификација Средно стручно образование
Образовен профил Матурант од гимназија
Степен 4.
Образовна установа Средни училишта - гимназии
Информации за правно лице
Правно лице Друштво за транспорт, промет и услуги СМАРТ ТРАНСПОРТ СОЛУШНС ДООЕЛ Скопје
Адреса бул. КОЧО РАЦИН 18-34
E-mail
Телефон
Општина
Место Скопје - Центар
Забелешка