Информации за огласот
Објавен на 25.03.2020
Огласот трае до 28.03.2020
Занимање според НКЗ Проектен менаџер
Работно место Проектен менаџер
Какво работно место новоотворено
Дали работното место е со посебни овластувања Не
Работен однос тип Определено 3 месеци
Потребно искуство
Број на места 1
Слободни места 0
Распоред на работно време Претпладне;
Работно време 09-17
Неделно часови 40
Основна плата 25,500.00
Забелешка
Познавање на странски јазици
Вештини
Обуки
Возачка дозвола
Потребно образование
Квалификација
Образовен профил
Степен
Образовна установа
Информации за правно лице
Правно лице СТРАТКОМ ДООЕЛ Скопје
Адреса ЖВАНСКА 7
E-mail
Телефон
Општина
Место Скопје - Кисела Вода
Забелешка