Информации за огласот
Објавен на 25.03.2020
Огласот трае до 28.03.2020
Занимање според НКЗ Директор на финансии и сметководство
Работно место Финансов директор
Какво работно место новоотворено
Дали работното место е со посебни овластувања Не
Работен однос тип Неопределено
Потребно искуство
Број на места 1
Слободни места 0
Распоред на работно време Претпладне;
Работно време 08-16
Неделно часови 40
Основна плата 40,000.00
Забелешка
Познавање на странски јазици
Вештини
Обуки
Возачка дозвола
Потребно образование
Квалификација
Образовен профил
Степен
Образовна установа
Информации за правно лице
Правно лице Акционерско друштво за производство на сопирачка опрема ВАБТЕК МЗТ АД Скопје
Адреса ПЕРО НАКОВ ББ -
E-mail
Телефон 2549800
Општина
Место Скопје - Гази Баба
Забелешка