Информации за огласот
Објавен на 03.04.2020
Огласот трае до 06.04.2020
Занимање според НКЗ Маркетинг агент
Работно место Акаунт Менаџер
Какво работно место упразнето
Дали работното место е со посебни овластувања Не
Работен однос тип Определено 1 месеци
Потребно искуство
Број на места 1
Слободни места 0
Распоред на работно време Претпладне;
Работно време 09-17
Неделно часови 40
Основна плата 14,500.00
Забелешка
Познавање на странски јазици
Вештини
Обуки
Возачка дозвола
Потребно образование
Квалификација
Образовен профил
Степен
Образовна установа
Информации за правно лице
Правно лице Агенција за маркетинг ДИВИСИОН ДООЕЛ Скопје
Адреса НАУМ НАУМОВСКИ - БОРЧЕ 40
E-mail
Телефон
Општина
Место Скопје - Центар
Забелешка