Информации за огласот
Објавен на 03.04.2020
Огласот трае до 06.04.2020
Занимање според НКЗ Техничар за помош на корисниците
Работно место Корисничка поддршка
Какво работно место новоотворено
Дали работното место е со посебни овластувања Не
Работен однос тип Неопределено
Потребно искуство
Број на места 3
Слободни места 1
Распоред на работно време Претпладне;
Работно време 08:00-16:00
Неделно часови 40
Основна плата 20,000.00
Забелешка
Познавање на странски јазици
Вештини
Обуки
Возачка дозвола
Потребно образование
Квалификација
Образовен профил
Степен
Образовна установа
Информации за правно лице
Правно лице Друштво за производство, трговија и услуги КОГНИСМ ДООЕЛ Скопје
Адреса бул.“ 8-ми СЕПТЕМВРИ“ 16/Хипериум Б-Центар 2ка
E-mail
Телефон
Општина
Место Скопје - Карпош
Забелешка